Logo Blue Turtle
nederlands francais english

strategie       verkoop & marketing       communicatie       de praktijk       contact

home > verkoop & marketing > marketing

sales_business development

>> Hoe we te werk gaan

>> Marketing

>> Verkoop

>> Klantenrelaties optimaliseren

>> Voorstelling

>> Contact

 

Verkoop titel
 

Marketing is veel meer dan een mooie slogan of een leuke advertentie. Het gaat om het naar de markt brengen van een product of service. Dit kan alleen als je die markt, haar gebruikers en gewoonten kent. Wij staan u hierin bij zodat u uw product of service in de meest optimale omstandigheden naar de markt kan brengen. Einddoel is een verhoogde omzet, maar de eerste stap blijft het vergaren van de nodige informatie. Voor analyse, strategie en operationele uitwerking kan u op Blue Turtle Business Partners rekenen.

Marketinganalyse

In de praktijk blijkt een beloofde analyse van uw klanten, concurrenten en de interessante marktsegmenten vaak niet meer te zijn dan een namenlijstje. Wij van Blue Turtle geven u inzicht. Wij geven u inzicht in de verwachtingen en behoeften van uw (potentiële) klanten. Ook over uw concurrenten vertellen wij u hoe ze werken, wat hen drijft en waar ze naartoe willen.
Grondige analyse van al deze informatie, zal ons helpen bij de keuze van het juiste marktsegment en de bepaling van de marketingstrategie die de meeste kans op succes biedt.

Marketingstrategie

Wanneer we eenmaal zicht hebben op het ingewikkelde netwerk van klanten, leveranciers en andere betrokken partijen in het te benaderen marktsegment, kunnen we beginnen aan de te volgen strategie. We zoeken samen met u naar de beste manier om uw product, service of bedrijf te positioneren. Elk distributiekanaal vraagt een eigen aanpak en boodschap. Het komt er nu op aan samen die aanpak en die boodschap te bepalen.

Marketingplan

Een strategie moet worden uitgevoerd. Aan de hand van de brede analyse
en een uitgekiende marketingstrategie kunnen we het marketingplan gaan opstellen en uitrollen. We kiezen de meest geschikte marketingtechnieken en communicatiemiddelen. We zetten m.a.w. de strategie om in een realistisch stappenplan, aangepast aan uw mogelijkheden en noden.

Marketing uitwerking

Wij laten u niet achter met alleen maar mooie plannen!
U kan op Blue Turtle rekenen om het marketingplan uit te voeren. Wij begeleiden u en uw team hierbij, maar desgewenst treden wij zelf op als uw externe marketingdienst . Wij werken het marketingplan uit en voorzien u daarbij van de nodige feedback, zodat u steeds de controle houdt.


Home | Site-map | Disclaimer | Privacy