Logo Blue Turtle
nederlands francais english

strategie       verkoop & marketing       communicatie       de praktijk       contact

home > verkoop & marketing > verkoop

sales_business development

>> Hoe we te werk gaan

>> Marketing

>> Verkoop

>> Klantenrelaties optimaliseren

>> Voorstelling

>> Contact

 

Verkoop titel
 

Opbrengsten uit de verkoop moeten groter zijn dan de uitgaven waarvoor uw bedrijf of organisatie zich geplaatst ziet. Stilstand is bovendien achteruitgang en daarom moet uw business groeien. Hoe, waar, en aan wie kunt u meer verkopen? Dat zijn geen eenvoudige vragen, maar als we uw kennis koppelen aan onze expertise, vinden we zeker nieuwe mogelijkheden. Al onze diensten hebben slechts één einddoel voor ogen en dat is u op korte of langere termijn aan meer inkomen te helpen.

Opzetten nieuwe distributiekanalen

Om uw omzet te doen groeien, kan het nodig zijn nieuwe verkoopskanalen te gebruiken of het gebruik ervan aan te moedigen. Blue Turtle Business Partners heeft een uitgebreid netwerk en toont u graag hoe u er het beste gebruik kan van maken.

E -commerce

Stilaan begrijpen de meeste mensen hoe het internet hen in het dagelijkse leven kan helpen. Maar wat kan het internet voor uw onderneming doen? We kijken verder dan de opgeklopte verhalen en de internet hype, en zien dan dat er bijzonder interessante mogelijkheden zijn. Sommige pientere ondernemers hebben die al ontdekt. E-commerce is geen wondermiddel, maar biedt mogelijkheden en voordelen. Wij helpen u die te gebruiken voor uw business.

Events

Het komt er op aan uw producten of diensten in de best mogelijke omstandigheden bekend te maken. En liefst natuurlijk aan een zo groot mogelijk geïnteresseerd publiek. Wij brengen de juiste mensen samen op de juiste plaats en tijd, zodat zij uw producten en diensten op de meest optimale wijze leren kennen . Onze mensen zorgen zowel voor uw business-to-business als voor uw business-to-consumer events en roadshows.


Verkoopondersteunend personeel

Omdat het niet altijd eenvoudig is het juiste personeel te vinden als u een nieuwe richting kiest, kunnen wijzelf in de opstartperiode voor de nodige expertise zorgen. Zo waken wij erover dat de lanceerperiode vlot verloopt en u uw voorsprong op de concurrentie behoudt.Home | Site-map | Disclaimer | Privacy