Logo Blue Turtle
nederlands francais english

strategie       verkoop & marketing       communicatie       de praktijk       contact

home > communicatie > interne communicatie

communicatie_PR_public affairs

>> Hoe we te werk gaan

>> Externe communicatie

>> Interne communicatie

>> Crisiscommunicatie

>> Public affairs

>> Voorstelling

>> Contact

Communicatie titel
 

Goede interne communicatie is essentieel om de medewerkers maximaal te betrekken bij de realisatie uw plannen. De nieuwe media zijn heel geschikt om de juiste informatie bij de juiste mensen te brengen. Ook als er veranderingen op til zijn is interne communicatie van groot belang. Ze zorgt ervoor dat medewerkers zich bij de verandering betrokken voelen, doordat ze op de hoogte zijn van de noodzaak én de gevolgen ervan voor hen persoonlijk. Bij de communicatie met uw eigen achterban staat Blue Turtle Business Partners u graag bij met raad en daad.

Intranet

Uw werknemers steeds op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes? Een intern communicatienetwerk opzetten is dankzij de techniek van het intranet eenvoudig en goedkoop. Wij helpen u mee bepalen wat en hoe u het beste communiceert en bouwen een gebruiksvriendelijk intranet voor u. Die gebruiksvriendelijkheid geldt natuurlijk ook voor de actualisering van de inhoud van uw intranet.

Spreken voor uw werknemers (training)

Net zoals het belangrijk is om anderen te overtuigen van uw toekomstplannen moet u ook op tijd en stond uw werknemers laten voelen dat zij onmisbaar zijn bij de realisatie van de plannen die u voor het bedrijf heeft. De wijze waarop u spreekt en de boodschap die u hen meegeeft, bepalen mee het succes van uw medewerkers. Blue Turtle Business Partners leert u hoe u hen het beste coacht.

Bedrijfskrant

Via een bedrijfskrant houdt u op éénvoudige wijze uw personeel op de hoogte van de gang van zaken in uw bedrijf. Wij maken zowel digitale als gedrukte bedrijfskranten en zorgen desgewenst ook voor de verzending ervan.

Interne workshops

Interne workshops zijn heel geschikt om met een beperkt aantal werknemers, meestal kaderleden, uw strategie of uw marketingpolitiek te bespreken. Uw medewerkers voelen dat ze ernstig worden genomen en u doet uw voordeel met hun knowhow en creativiteit. Ook voor dergelijke workshops en seminaries zorgt Blue Turtle Business Partners graag voor een facilitator.

 

Home | Site-map | Disclaimer | Privacy